Silakkalaatikko oli ennen aika tavallinen kotiruoka. Muuntelin vähän ohjetta.
Noin neljän litran vuokaan siivutin kerroksen perunoita. Väliin noin puoli kiloa saksittuja silakkafileitä, sipulia, muutama maustepippuri ja päälle kerros perunoita.
Laitoin puolen litran munamaitoon kolme munaa, 3 tl suolaa ja vähän hien. tilliä ja lorauksen auringonkukkaöljyä.
Paistoin pari tuntia 175 asteen lämmössä.Maistui ihan hyvältä ilman sian kylkisiivuja. joita käytettiin ennen vanhaan. Lisäkkeeksi maistui etikkapunajuuret.
Noin neljän litran vuokaan siivutin kerroksen perunoita. Väliin noin puoli kiloa saksittuja silakkafileitä, sipulia, muutama maustepippuri ja päälle kerros perunoita.
Laitoin puolen litran munamaitoon kolme munaa, 3 tl suolaa ja vähän hien. tilliä ja lorauksen auringonkukkaöljyä.
Paistoin pari tuntia 175 asteen lämmössä.Maistui ihan hyvältä ilman sian kylkisiivuja. joita käytettiin ennen vanhaan. Lisäkkeeksi maistui etikkapunajuuret.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Uskallatko kokeilla mun ohjeita ja vihjeitä?